miercuri, 24 august 2011

LA MULTI ANI la prima luna

Astazi 24 august Ioana deja implineste o luna de zile si desi e inca in spital caci nu a iesit afara decit la transportul Iasi - Viena e foarte bucuroasa , s-a apucat deja de gimanstica isi misca minutzele si piciorushele de atita energie si asteapta ziua de vineri , ziua cea mare cind iese si afara sa vada ce caldura torida este comparativ cu aerul conditionat din spital . A fot o luna grea , am trecut cu bine prin tot stressul cu ajutorul lui D-zeu si acum cind privim in urma doar zimbim caci sintem fericiti ca am reusit ....inca ne asteapta un drum lung dar pe moment e totul ok i ne putem intoarce acasa cu capul sus. Ne-am saturat aici si de Viena de civilizatie de autostrazi metrouri moderne si atita germana incit ne dorim un pic si la mica nostra Romanica asa cum e ea cu tot felul de lipsuri , caci orice roman pina la urma tot acasa se intoarce ...mai ales moldovenii .
Dorim sa multumim tuturor prientenilor pentru ajutorul acordat fie sufletesc fie material pentru a duce totul la bun sfirsit . Blogul nu e va opri aici caci ne dorim a ajutam si pe altii caci mereu mai apar aceste probleme la inimioarele copiilor nostri fara a sti un motiv anume .

Ioana a primit de ziua ei un ARO LEX 2 ...carutz lanodu ca un Boeing cu tractiune 4x4 integral si toate alea pentru a iesi in toata gloria din spital caci aici poti ajunge cu landoul foarte usor pina la pat in salon . Tati la aranjat i-a umflat rotile i-a facut itp-ul sau pickerl cum se cheama aici ....si va trimitem poze direct cu Ioana in el la inaugurare .....

Noapte buna si pupici de bebe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu